Ingredienser
0,75 dl mandlar eller hackade nötter
0,75 dl vetegroddar
0,75 dl solrosfrö
0,75 dl kokosflingor
0,75 dl bananchips
0,75 dl torkade tranbär
0,5 dl farinsocker
2,5 dl blandat fullkornsknäckebröd, i småbitar
Gör så här
Rosta nötterna 5 minuter i en tjockbottnad stekpanna på medelgod värme.
Rör om ofta.
Tillsätt vetegroddar, solrosfrö, kokosflingor, bananchips och torkade tranbär och fortsätt rosta i ytterligare 8 minuter.
Rör om ofta.
Rör ner farinsocker och knäckebröd och rosta alltsammansi 3 minuter till.
Låt müslin kallna och förvara den i en burk med tättslutandelock.
lördag 22 augusti 2009
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar