tisdag 21 juli 2009

FETA OCH PARMASNURROR

Feta & Parmasnurror

10 skivor parmaskinka efter tycke och smak
200 gram fetaost
1dl créme fraiche
2 msk mango chutney
12 blad av ruccolasallad

Tillagning
Finhacka
fetaosten.
Blanda den väl med crème fraiche så att fetaosten mosas.
Lägg ut skinkan på skärbräda så att långsidorna överlappar varandra, dvs att skivorna ligger lite på varandra.
Bred ut ostkrämen på skinkan.
Klicka ut mango chutney.
Lägg på ruccolablad.
Rulla ihop skinkan till en tjock korv.
Lägg i kylskåpet i en timme.
Ta ut och skär snittar.
Har du bråttom , lägg kräm, chutney och ruccola på skinkskivor var för sig, ställ dem sedan upp på ett serveringsfat.

Variera gärna med olika sorters skinka, olika dessertostar och olika sallader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar