tisdag 16 juni 2009

DEN PERFEKTA PRESENTEN

Arla köket tipsar om en rolig idé!
Den perfekta presenten! Nu kan du göra din egen kokbok. Du fyller den med dina favoritrecept från Arla Köket, lägger till dina bästa bilder och skriver några rader om du vill. Resultatet är en unik, personlig och inbunden kokbok – precis som du vill ha den! Den trycks och skickas hem till dig, till självkostnadspris.
Arla Kokbok är lika rolig att göra som att använda, men för att resultatet ska bli precis så bra som du tänkt dig är det några saker som är värda att veta innan du sätter igång.
Ta dig tid och stressa inte. Räkna med att du behöver några timmar för att fylla en bok med 30 sidor för första gången. Du behöver inte göra hela boken på en gång.
Roligare tillsammans.
Bjud in några matintresserade vänner till en kväll runt datorn. Ät gott och gör en kokbok tillsammans! Det är sällskapligt, kreativt och svårt att sluta när man väl kommit igång.
Välj ett tema. Utgå från ett tema som boken ska kretsa kring och försök hålla dig till det, då blir det bäst. Det skulle kunna vara "Mina snabba mellanmål", "Asiatiska upplevelser" eller "Morfars favoritgratänger".
Medlem i Arla Köket.
Du måste vara medlem i Arla Köket för att göra din egen kokbok. Att bli medlem är kostnadsfritt.
Nu har vi förbättrat kvaliteten och hållbarheten ännu mer på våra populära kokböcker. From augusti är därför priserna på kokböckerna något högre än tidigare.
Prisexempel
Antal sidor
Ringbundenpärm
Hårdpärm

20 sidor 166:-
30 sidor 220:-
40 sidor 275:-
50 sidor 320:-
60 sidor 360:-

Så här går det till
Mer om Arla Kokbok
1. I Arla Kokbok har du tillgång till alla recept som finns på Arla.se, även de du har sparat på Mina sidor. Samtliga recept får användas i de kokböcker du gör själv.
2. Arla Kokbok fungerar bäst i webbläsaren Internet Explorer. Mozilla Firefox fungerar också men då har du inte möjlighet att använda alla funktioner som finns i tjänsten.
3. Tänk på att tillåta popup-fönster i din webbläsare innan du sätter igång. Du kommer att arbeta i flera fönster parallellt när du gör din kokbok.
4. För att granska bokens sidor behöver du Acrobat Reader. Genom att granska boken säkerställer du att den blir som du tänkt dig.
5. Till sist är det ytterligare en programvara, ActiveX, som behöver installeras på din dator. Installationen sker automatiskt vid två tillfällen i samband med att du laddar upp bilder från din dator för första gången.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar