tisdag 23 juni 2009

JOHANS CAFE OCH MATSAL

Johans Cafe & Matsal
Som gäst på Johans Cafe & Matsal har du alltid kontakt med den personal som serverar och producerar det egna sortimentet. Från serveringssdisken har du en levande inblick i det som händer och kan se att produkterna är garanterat färska. Den som vill äta beställer från antingen lunch-, kväll- eller smörgåsmenyn vid serveringsdisken. Sedan kan man slå sig ner i något av kafferummen, matsalar eller uteservering. Menyn varierar från dag till dag och omfattar hemlagad husmanskost, pajer, bakpotatis, pasta, fräscha sallader och matiga mackor.
Under den varma årstiden plockas bord och stolar ut på trottoaren. Mitt i myllret bland affärsgator kan man slå sig ner för en stunds stillhet på vår uteservering, som för besökarens tankar till ett litet franskt gatucafé.
Honnörsorden för hela sortimentet som Johans Cafe & Matsal erbjuder, är högsta kvalitet och äkta varor. Det rika utbudet innehåller såväl klassiska som moderna bakverk. Allt ifrån de gigantiska kanelbullarna, den saftiga morotskakan och den omtalade fudgetårtan. Även lagad mat bjuds i form av dagens husman, pasta, bakpotatis, ljuvliga soppor, fräscha sallader, hembakta matpajer och läckra, matiga mackor.
Det finns egentligen ingen hemlighet bakom det goda renommé som Johans Cafe& Matsal haft genom de gångna åren, bara den hantverksskicklighet kombinerat med de bästa råvarorna.
Med sin speciella atmosfär och urval är Johans Cafe & Matsal inte något vanligt café. Här kan du välja fritt efter humör eller hunger från bageriet, kallskänken eller köket, om du vill ha en rejäl macka, en varierande lunchmeny, något gott till kaffet, något matnyttigt att ta med hem eller bara en kopp gott kaffe...Här vill man sitta länge.

källa och foto: johanscafe-matsal.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar