
Lax
Parmaskinka eller Serrano
Färsk Grön Sparris
Parmesanost
Olivolja
Creme Fraiche
Soltorkade Tomater
Färsk Fransk Vitlök
200 grader i 20 minuter
Ungsstek laxen. Koka sparrisen lätt. Blanda CF med soltorkade tomater och vitlök. (Om ni har torkade tomater måste dessa ligga och dra i olivolja några timmar för att återfå sin mjukhet. )
Ta ut laxen, bred CF krämen över fisken, vira skinkan runt den lätt kokta sparrisen och lägg ovanpå fisken. Strö över parmesanosten. In i ugnen tills lagom färg, kring 10 minuter. Tänk på att fisken skall in i ugnen 2 ggr. Ta därför ut den innan den gått riktigt klart när den ugnsbakas så den inte blir torr.
Serverings tips!
Klyftad bakpotatis, palsternacka, rödpaprika och morrötter med massor med olivilja och flingsalt samt blandade färska örter. Ugnsbaka allt. Låt potatisen gå ca: 30 minuter innan det andra läggs på.

Inga kommentarer:
Skicka en kommentar